dijous, 7 de maig del 2015

L' OVELLA NEGRA







Hi havia una vegada una ovella que tenia un color  diferent a  les seves germanes, era de color negre.  Per aquest motiu, la despreciaven i li feien tota mena  de burles. Acostumaven a donar-li mossegades, coces i sempre la deixaven sola.

Quan sortien a pasturar, el ramat sencer la molestava i la pobre ovella no podia menjar tranquil·la. Era molt trista la seva existència.

Cansada de tan menyspreu, l’ovella negra se’n va anar. Va caminar molt de temps pel bosc, fins que va arribar a un molí. En la foscor de la nit, es va estirar sense saber-ho sobre una pila de farina, i l’endemà s’havia convertit en un ovella totalment blanca.

Sorpresa pel canvi, va decidir tornar al ramat, les altres ovelles la varen escollir reina, perquè la seva aparença era molt bonica.

Un dia es va anunciar la notícia que el príncep de les ovelles,  venia a cercar una esposa. El ramat el va rebre amb grans honors.

Mentre  el príncep observava les ovelles que el formaven, els va sorprendre una tempesta.
La pluja va dissoldre la capa de farina que envoltava  l’ ovelleta, i aquesta va tornar a ser negra.

El príncep sorprès pel seu color, la va escollir la seva promesa. Quan li varen preguntar el motiu de la seva elecció, aquest va respondre:

-És diferent a les altres, i amb això en tinc prou.

Aquesta vegada el destí havia estat just amb l’ ovella negra.


Moralina

Ser diferent no et fa ni millor ni  pitjor persona, però et fa ser especial.



Autor: Desconegut
Font: soniluna.wordpress.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada